• Ημέρες

  00
 • Ωρες

  00
 • Λεπτά

  00
 • Δευτ.

  00

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας ενημερώνω ότι η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία  αποφάσισε να αναβάλλει τη διεξαγωγή του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νεφρολογίας.
Οι νέες ημερομηνίες του Συνεδρίου είναι 13 – 16 Μαϊου 2021, και ο τόπος διεξαγωγής παραμένει ο ίδιος, το ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω της συνεχιζόμενης σήμερα παγκόσμιας εξάπλωσης του ιού Novel Coronavirus (COVID-19) και των δυσμενών προβλέψεων σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα και διεθνώς κατά τους χειμερινούς μήνες. Η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων στο Συνέδριο, των μελών της, προσκεκλημένων ομιλητών και χορηγών και βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της για τη διασφάλισή τους. Το ΔΣ της Εταιρείας ενημερώνεται τακτικά από Ελληνικούς και Διεθνείς Οργανισμούς Υγείας σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για τον περιορισμό και έλεγχο της παγκόσμιας αυτής επιδημίας.

Ελπίζουμε ότι τελικά θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως τα τελευταία χρόνια, Πανελλήνιο Συνέδριο το οποίο και θα εορτάζει τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας.

Σας παρακαλούμε να κρατήσετε υπόψη σας τις νέες ημερομηνίες και να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας η οποία θα ενημερώνεται συχνά με νεότερες πληροφορίες.

   
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

    Αικατερίνη Παπαγιάννη
    Καθηγήτρια Νεφρολογίας ΑΠΘ
    Πρόεδρος Συνεδρίου

22nd Hellenic National Congress of Nephrology 
is endorsed by ERA-EDTA*


*ERA-EDTA’s endorsement is for the promotion of education in general, therefore the specific content of the event/course is the responsibility of the organizer